Over ons

Wij wonen met ontzettend veel plezier in het Brabantse dorp Gassel en genieten elke dag van de prachtige omgeving en natuur. En dit willen we maar al te graag met jullie delen. Daarom hebben wij, Marc en Annemarie, de woning volledig opgeknapt om als vakantiewoning aan te bieden voor gasten die op zoek zijn naar een rustig weekend weg of vakantie.

Ons vakantiehuis is sfeervol, modern en van alle gemakken voorzien. Wij zorgen ervoor dat jullie je thuis voelen. We geven jullie graag tips en informatie over de leukste activiteiten, restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving. We hopen jullie snel te verwelkomen in onze B&B in Brabant.

Marc en Annemarie

In 2020 zijn wij, samen met onze jongste zoon, naar het Brabantse dorp Gassel verhuisd om onze droom te realiseren. We waren op zoek naar een plek die we geheel naar onze wens konden vormgeven en die ons tevens de gelegenheid zou bieden om vakantiegasten te ontvangen. Deze prachtige, monumentale woning voelde voor ons meteen als thuis, een plek waar mogelijkheden zich aandienden.

We hebben de mouwen opgestroopt en zijn begonnen met het verbouwen van ons priv├ęgedeelte, gevolgd door de realisatie van deze sfeervolle B&B. Het is voor ons een groot genoegen om gasten te mogen verwelkomen en ervoor te zorgen dat zij een onvergetelijke tijd beleven in het gezellige Gassel. Dit charmante dorp ligt aan de rand van een prachtig bos en op loop- en fietsafstand van de fantastische Kraaijenbergse Plassen.

De accommodatie

Ons vakantiehuis is de ideale plek voor liefhebbers van rust, gemak en een beetje verwennerij. We bieden een uitgebreid aanbod aan faciliteiten om te zorgen dat jullie tijd bij ons zowel comfortabel als memorabel is.

Duurzaamheid

Tijdens de renovatie van ons huis, ontdekten we de charme van het hergebruiken van oude en gebruikte materialen. Dit is daarom dan ook veelvuldig gedaan. Het is interessant om te zien hoe eenvoudige eiken balken uit een oude boerderij zich omvormen tot prachtige, blanke houten spanten. Dit alles door ze zorgvuldig zelf te stralen, te schaven en te schuren. Ook bijvoorbeeld het vernieuwen van oude rode plinten naar glanzend witte, strakke afwerkingen bracht ons veel voldoening.

We zijn bijzonder trots op het nieuw leven inblazen van oude meubelstukken, door ze te schuren en een frisse laag verf te geven. De kringloopwinkel is onze vaste halte geworden voor unieke vondsten die bijdragen aan het karakter en de sfeervolle ambiance die we voor ogen hadden.

Op ons dak liggen zonnepanelen en voor de tuin maken we gebruik van regen- en grondwater. Elke gerenoveerde ruimte is goed geïsoleerd, wat niet alleen bijdraagt aan een lagere energierekening, maar ook aan ons enthousiasme voor dit project. De resultaten spreken voor zich en inspireren ons om door te gaan op deze duurzame en creatieve weg.