De omgeving

Het vakantiehuisje is omgeven door een veelzijdige omgeving, rijk aan cultuur, natuur en activiteiten. Of je nu houdt van wandelen door adembenemende landschappen of historische bezienswaardigheden wilt ontdekken, er is voor ieder wat wils.

Onze vakantiewoning is een perfecte uitvalsbasis om de omgeving van Nijmegen en het Land van Cuijk te verkennen. Ben je een natuurliefhebber? Dan zijn er tal van mogelijkheden om een mooie wandeling of fietsroute te maken in de natuur; je bevindt je op loopafstand van een prachtig bos. Of kom tot rust bij de wellness-faciliteiten die de omgeving te bieden heeft.

De 9 reisbestemmingen in het Land van Cuijk

Verken de diversiteit van het Land van Cuijk met haar negen unieke reisbestemmingen. Van rustgevende natuur tot rijke historie, elke plek biedt een eigen wereld aan ontdekkingen. Laat u verrassen door wat het Land van Cuijk te bieden heeft en vind uw perfecte uitje.

Ontdek meer

Fietsroutes in het Land van Cuijk

Trap mee door het Land van Cuijk en ontdek de mooiste fietsroutes die deze regio rijk is. Van schilderachtige paden langs rivieren tot routes die u door historische dorpskernen leiden, er is een parcours voor elke fietser. Laat u leiden door de natuurlijke schoonheid en de verborgen schatten van het Land van Cuijk op twee wielen.

Ontdek meer

Wandelroutes in het Land van Cuijk

Wandel door het Land van Cuijk en ontdek de mooiste wandelroutes die deze regio te bieden heeft. Van idyllische paden tot trajecten die u door dorpskernen voeren, er is een pad voor elke wandelaar. Laat u betoveren door de natuurlijke pracht en de verborgen parels van het Land van Cuijk te voet.

Ontdek meer

Bos op loopafstand met wandelroutes en trimbaan

Op loopafstand ligt een prachtig bos, uitgerust met meerdere wandelroutes en een trimbaan. Dit bos biedt een perfecte combinatie van rust en activiteit, ideaal voor iedereen die graag in de natuur vertoeft.

Warme bakker en cafetaria/pizzeria op loopafstand

Bezoek de warme bakker of cafetaria/pizzeria, beiden op slechts een korte wandeling. Geniet van versgebakken brood en heerlijke pizza’s. Perfect voor een snelle hap of om mee te nemen!

De 4Daagse

De 4Daagse, een van de meest uitdagende en bekende wandelevenementen, voert wandelaars jaarlijks door de prachtige regio van het Land van Cuijk, inclusief Gassel. Deze tocht staat bekend om zijn diversiteit aan landschappen en de warme ontvangst door lokale gemeenschappen. Ook kan vanuit hier met een pendelbus naar de start gegaan worden.

Ontdek meer

Het veelzijdige Kasteel Tongelaar

Kasteel Tongelaar en Boerderij de Benedenhof bevinden zich op het schilderachtige Landgoed Tongelaar van Brabants Landschap. De rust is er uitzonderlijk, waardoor het voelt alsof je op het Franse platteland bent. Deze topbestemming in Mill, nabij Nijmegen, biedt mogelijkheden voor feesten, vergaderingen, diners, concerten en overnachtingen. Bovendien is het kasteel een officiƫle trouwlocatie.
Ontdek meer

Genieten bij Thermen Berendonck

Bij Thermen Berendonck vind je een unieke combinatie van sauna’s, baden en wellnessbehandelingen voor ultieme ontspanning. Het is de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een dagje wellness, ver weg van de hectiek van alledag.

Ontdek meer

Stap aan boord bij BLUE Wellnessboot Mill

Beleef een unieke wellnesservaring aan boord van de Wellnessboot in Mill. Dit bijzondere resort, gelegen op een schip in de Brabantse natuur, biedt een breed scala aan sauna- en wellnessfaciliteiten. Ontspan in een setting die zowel uniek als ontspannend is, en laat je meevoeren op een reis van rust en herstel.

Ontdek meer

Golfplezier bij De Berendonck

Een van de prachtige locaties van BurgGolf is De Berendonck, gelegen in het mooie Wijchen, dicht bij Nijmegen. Deze 18-holes parkbaan, ontworpen door golfarchitect Joan F. Dudok, biedt golfers van elk niveau een uitdagende en plezierige golfervaring.
Ontdek meer